Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

Προβολή Εταιρείας

COSMETIC

H Cosmetic Τσάτσος Γεώργιος είναι μία δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, ανάπτυξη και παραγωγή καλλυντικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, συμπληρωματικών ζωοτροφών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Απασχολεί 40 εργαζόμενους και εξυπηρετεί πάνω από 150 πελάτες. Οι πωλήσεις της είναι B to B κυρίως και απευθύνονται τόσο στον Ελληνικό χώρο όσο και στις διεθνείς αγορές.

Η φιλοσοφία οργάνωσης και διοίκησης ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες τάσεις και βασική της αρχή είναι η επένδυση στην ανάπτυξη ενός ανθρώπινου κεφαλαίου που δημιουργικά θα είναι σε θέση να αφομοιώσει τόσο την εξειδικευμένη γνώση του χώρου δραστηριοποίησης της εταιρείας όσο και να κατακτήσει υψηλή προσωπική ικανότητα και επιδεξιότητα επίλυσης προβλημάτων και παραγωγικής συνεισφοράς στην ομάδα της COSMETIC.

Εξελίσσει ένα επενδυτικό σχέδιο επέκτασης σε νέους απαιτητικούς τομείς και δημιουργεί ελκυστικές ευκαιρίες συμμετοχής για εργαζόμενους με υψηλούς στόχους και επιμονή να τους επιτύχουν.

Όνομ/νυμο Εκπροσώπου : Χρήστος Τσάτσος

Διεύθυνση :
56, I. Metaxa
Τ.Κ. : 19400
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Χώρα : Greece

Τηλέφωνο : *******
E-mail : *******

Παρακαλούμε κάντε login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.


Πρέπει να έχετε κάνει login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία!Αγγελίες Εργασίας της Εταιρείας COSMETIC

Υπάρχουν 2 αγγελίες εργασίας

 • Τομέας : Έρευνας & Ανάπτυξης
  Ηλικία : 30-30 χρονών
  Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
  Χώρα : Greece

  Η COSMETIC ΤΣΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στα πλαίσια της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της προτίθεται να προσλάβει Χημικούς με εξειδίκευση ή ειδικές σπουδές στον ευρύτερο χώρο των καλλυντικών και των ειδών προσωπικής...

  Δείτε
 • Τομέας : Λογιστήριο
  Ηλικία : 30-30 χρονών
  Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
  Χώρα : Greece

  Η COSMETIC ΤΣΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στα πλαίσια της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της προτίθεται να προσλάβει Λογιστή με εμπειρία στην λειτουργία ανωνύμου εταιρείας καθώς και σε θέματα κοστολόγησης....

  Δείτε

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook