Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

 • Υπηρεσία Στελέχωσης - Recruiting

  (απο την Recruitment Human Resources Managment)

  Η εταιρεία μας αποτελούμενη από έμπειρα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να αναλάβει και να καλύψει τις ανάγκες στελέχωσης της επιχείρησης σας εύστοχα, γρήγορα, επιστημονικά και αποτελεσματικά.

  Η διαδικασία ακολουθεί όλες τις αρχές του σύγχρονου μάνατζμεντ και της οργανωτικής ψυχολογίας.

  Σε μια πρώτη φάση αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του πελάτη - επιχειρηματία και διατυπώνουμε τους στόχους της στελέχωσης. Η διαδικασία επικεντρώνεται στο ταίριασμα μεταξύ ικανοτήτων, προσωπικότητας και εμπειρίας των υποψηφίων και των χαρακτηριστικών, των απαιτήσεων και της κουλτούρας του οργανισμού.

  Αφού διατυπωθούν οι επιθυμίες του πελάτη - επιχειρηματία ξεκινάει μια αναλυτική επισκόπηση των βιογραφικών της βάσης δεδομένων μας καθώς και η δημοσίευση της κατάλληλης αγγελίας στον τύπο.

  Τα βιογραφικά εξετάζονται ως προς την πληρότητα των προσόντων που ζητούνται και προκρίνονται οι υποψήφιοι οι οποίοι συγκεντρώνουν τις καλύτερες προδιαγραφές.

  Εν συνεχεία οι υποψήφιοι αυτοί αξιολογούνται ως προς τις ικανότητες, την προσωπικότητα, τις επαγγελματικές τους αξίες και τις ικανότητες τους για λήψη απόφασης μέσω των έγκυρων και αξιόπιστων ψυχομετρικών εργαλείων της εταιρείας μας (τεστ).

  Αυτοί που συγκεντρώνουν τις υψηλότερες βαθμολογίες στα τεστ προκρίνονται στο στάδιο των συνεντεύξεων. Κατά την συνέντευξη εξετάζονται πληροφορίες σχετικά με την προηγούμενη εμπειρία, τις ικανότητες, τις αδυναμίες, το ήθος, την διαχείριση πίεσης - στρες, την ιδεολογία, την νοοτροπία, την ευκολία προσαρμογής και τις κοινωνικές δεξιότητες του υποψηφίου.

  Από το στάδιο των συνεντεύξεων οι εξειδικευμένοι και έμπειροι επιστημονικοί συνεργάτες της εταιρείας μας καταλήγουν σε μια λίστα με τους επικρατέστερους (3-5 άτομα). Οι υποψήφιοι αυτοί μπορούν στην συνέχεια να περάσουν εκ νέου από συνέντευξη και με την παρουσία του πελάτη - επιχειρηματία προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος τα δυνατά τους σημεία και την δυνατότητα συνεργασίας τους.

  Στον επιχειρηματία που θα επιλέξει και θα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία στελέχωσης της εταιρείας μας προσφέρονται αναλυτικοί φάκελοι με όλα τα στοιχεία του βιογραφικού, των τεστ και των πληροφοριών της συνέντευξης καθώς και τα σχόλια και οι κρίσεις του συνεντευκτή για κάθε υποψήφιο χωριστά.

  Επιπλέον παρέχεται επαγγελματική συμβουλευτική σχετικά με την ορθότητα απόρριψης ή πρόκρισης κάθε υποψηφίου.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα

  τηλ.:213 0053000
  e-mail: info@webcore.gr
  Διεύθυνση: Ηρακλείτου 14-16, Χαλάνδρι , Αθήνα ΤΚ. 15238

  προκειμένου να σας παρέχουμε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο, το κόστος και τα περιεχόμενα της διαδικασίας.

  Επιπλέον παρέχεται επαγγελματική συμβουλευτική σχετικά με την ορθότητα απόρριψης ή πρόκρισης κάθε υποψηφίου.

περισσότερα άρθρα
 • Η σωστή ώρα για αλλαγή εργασίας

  Η απόφαση να αποχωρήσει ένας εργαζόμενος από μία εταιρία ή ένα κλάδο με δική του πρωτοβουλία, δεν είναι καθόλου εύκολη. Για να γίνει αυτό επιτυχώς, απαιτείται ενημέρωση, πολύ σκέψη & ωριμότητα...

  περισσότερα
 • Πτυχία με ζήτηση στην αγορά εργασίας

  Σήμερα, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ζήτηση για πτυχιούχους σε σχέση με το παρελθόν. Επειδή, οι περισσότερες θέσεις είναι εξειδικευμένες, στην πλειοψηφία τους οι εταιρίες προσλαμβάνουν πτυχιούχους με τη σιγουριά ότι με τις...

  περισσότερα
 • Τα πρώτα βήματα εύρεση εργασίας.

  Όταν κάποιος γνωρίζει καλά τον εαυτό του, τα δυνατά και αδύνατα στοιχεία του και έχει ξεκάθαρους επαγγελματικούς στόχους, έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει. Όμως, τρεις είναι οι σπουδαιότερες κινήσεις που...

  περισσότερα
 • Λάθη και παγίδες για τους υποψήφιους

  Παρακάτω αναφέρουμε μερικά από τα λάθη των υποψηφίων και τις παγίδες που μπορεί να δημιουργήσουν σκόπιμα κάποιοι αξιολογητές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής, ώστε να ελέγξουν τις αντιδράσεις των...

  περισσότερα

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook