Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

Θέση Εργασίας - κωδ. 6080

Call Center - Agent

Η εταιρία μας  Contax International, , η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, αναζητά άτομα με σκοπό να επανδρώσει το τηλεφωνικό της κέντρο. Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή. Παρέχουμε πληθώρα υπηρεσιών, οι οποίες έχουν σκοπό την ευχαρίστηση και την διευκόλυνση των πελατών μας.

   Χρειαζόμαστε άτομα δραστήρια, επικοινωνιακά και με όρεξη για δουλειά. Να υπάρχουν βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή. Με ή χωρίς προϋπηρεσία.

   Προσφέρουμε σταθερό μηνιαίο μισθό με άμεση πρόσληψη και σύμβαση αορίστου χρόνου, ασφαλιστική κάλυψη, ένσημα, δώρα/επιδόματα . Αναζητάμε θέση για πλήρη ή για μερική απασχόληση για πρωινό και απογευματινό τμήμα, χωρίς ηλικιακό όριο.

   Η Contax International, επιθυμεί να είναι ευχαριστημένοι τόσο οι πελάτες της όσο και οι συνεργάτες της για αυτό και παρέχει αξιοπιστία και συνέπεια στις πληρωμές της. Δίνουμε την ευκαιρία σε κάθε συνεργάτη μας που ξεχωρίζει με το ήθος και την επίδοση του να ανέλθει επαγγελματικά αναλαμβάνοντας υψηλότερες θέσεις. Επιπροσθέτως επειδή σεβόμαστε και κατανοούμε  τους συνεργάτες μας ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό παρέχοντας  όχι μόνο μηνιαία και εβδομαδιαία bonus αλλά και ημερήσια bonus, bonus σύστασης και bonus συνέπειας.

Contax International

Τομέας : Promotion
Ηλικία : 18 έως 70 χρονών
Εκπαίδευση : Δευτεροβάθμια
Φύλο : Αδιάφορο
Γλώσσα : Ελληνικά
Μισθός : ...
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Χώρα : Greece


Πρέπει να έχετε κάνει login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία!
Είσοδοςστη ιστοσελίδαΑναζητώ Θέση Εργασίας

Επαναφορά Φόρμας

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook