Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

Προβολή Εταιρείας

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΝΙΚΟΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1982 ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ  ΑΦΟΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΑΜΠΑΛΑΖ ΟΠΩΣ ΤΣΑΝΤΕΣ, ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΑ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΤΟ 2005 ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ PACK& SHOW"ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .ΗΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30000 ΚΩΔΙΚΟΥΣ.

Όνομ/νυμο Εκπροσώπου : ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ

Διεύθυνση :
βολου 141,λαρισα
Τ.Κ. : 41336
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Χώρα : Greece

Τηλέφωνο : *******
E-mail : *******

Παρακαλούμε κάντε login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.


Πρέπει να έχετε κάνει login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία!Αγγελίες Εργασίας της Εταιρείας ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΝΙΚΟΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ

Υπάρχουν 0 αγγελίες εργασίας

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook