Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

Προβολή Εταιρείας

ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ ΑΕ

Η Εταιρία ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994, κινείται στο χώρο του αυτοκινήτου (Πωλήσεις ? Σέρβις ? Ανταλλακτικά VW) και συνεχώς διευρύνει τους τομείς δραστηριότητάς της. Ιδρύθηκε από άτομα με μακρόχρονη πείρα στο χώρου του αυτοκινήτου. Λειτουργεί σε ιδιόκτητα κτίρια από το 1997 έως και σήμερα, και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Kosmocar Α.Ε..

Στην Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. είμαστε αφοσιωμένοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε τεχνικά άρτιες και εγγυημένες λύσεις και υπηρεσίες για την αυτοκίνηση Volkswagen.

Στο ολοκληρωμένο μας συγκρότημα λειτουργούν:

 1. Έκθεση με ετοιμοπαράδοτα σχεδόν όλα τα μοντέλα της μάρκας Volkswagen, με έμπειρους πωλητές, έτοιμους να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν τον πελάτη για τη σωστή επιλογή και τους ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης.
 2. Υπεύθυνο εξουσιοδοτημένο Service με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με στόχο την γρήγορη και σωστή επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 3. Θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά με 2 χρόνια εγγύηση και ειδικές τιμές στα ανταλλακτικά 6ετίας και 10ετίας, όπως και ειδικά διαμορφωμένα πακέτα ανταλλακτικών και service.
 4. Φανοβαφείο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για κάθε είδους επισκευή και βαφή.
 5. Τμήμα ενοικίασης αυτοκινήτων για οικονομική εναλλακτική μετακίνηση.
 6. Τμήμα επαγγελματικών αυτοκινήτων και οχημάτων με συμβούλευση για δυνητική μετασκευή και προσαρμογή στις δικές σας ανάγκες, όπως και τμήμα εξυπηρέτησης στόλου / fleet.
 7. νέο κατάστημα service και στην Λεωφ. Αθηνών
 8. ΤΩΡΑ ΝΕΟ Τμήμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανταλλαγής στην Λ Βουλιαγμένης 14 στη Βούλα

 

Όνομ/νυμο Εκπροσώπου : ΑΝΤΩΝΙΑ ΦΙΛΟΣΙΔΗ

Διεύθυνση :
ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΕΑ 2 ΒΥΡΩΝΑΣ
Τ.Κ. : 16233
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Χώρα : Greece

Τηλέφωνο : *******
E-mail : *******

Παρακαλούμε κάντε login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.


Πρέπει να έχετε κάνει login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία!Αγγελίες Εργασίας της Εταιρείας ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ ΑΕ

Υπάρχουν 3 αγγελίες εργασίας

 • Τομέας : Τεχνικός
  Ηλικία : 27-27 χρονών
  Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
  Χώρα : Greece

  Σύμβουλος Service για παραλαβή - παράδοση αυτοκινήτου. Απαραίτητα προσόντα: Άριστες μηχανικές γνώσεις Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Ευχέρεια στην επικοινωνία Επαγγελματική συνέπεια και υπευθυνότητα Γνώσεις Η/Υ Προσφέρονται: Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας Διαρκής εκπαίδευση     Βιογραφικά στο φαξ στο  email: fotmal@filosidi.gr  και fleetsales@filosidis.gr...

  Δείτε
 • Τομέας : Εμποροϋπάλληλοι
  Ηλικία : 28-28 χρονών
  Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
  Χώρα : Greece

  Απαραίτητα προσόντα: Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 χρόνια σε αντίστοιχη θέση (κατά προτίμηση GROUP VAG) Διαχείριση αποθήκης και πελατολογίου Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας Οργανωτική ικανότητα Άριστη γνώση Η/Υ Πολύ καλή γνώση Αγγλικής   Προσφέρονται: Πλήρης απασχόληση Δυνατότητα εξέλιξης Διαρκής εκπαίδευση...

  Δείτε
 • Τομέας : Τεχνικός
  Ηλικία : 27-27 χρονών
  Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
  Χώρα : Greece

  Ηλεκτρολόγο Αυτοκινήτων Απαραίτητα προσόντα: Πολυετής επαγγελματική εμπειρία (κατά προτίμηση σε GROUP VAG) Άριστη γνώση σε νέες τεχνολογίες και χρήση διαγνωστικού εξοπλισμού Τεχνική εκπαίδευση, επαγγελματική συνέπεια και υπευθυνότητα Προσφέρονται: Πλήρης απασχόληση Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη    Βιογραφικά στο...

  Δείτε

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook