Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

Προβολή Εταιρείας

ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΤΑΒΗΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΤΑΒΡΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1972 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία, επισκευή, ανακατασκευή μηχανημάτων όπως: ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, πετρελαιοκινητήρες, βενζινοκινητήρες, ηλεκτρογεννήτριες, αντλίες, γεωργικά μηχανήματα, πυροσβεστικά συγκροτήματα και οικοδομικά μηχανήματα.

Αποτελεί εισαγωγέα μεγάλων οίκων του εξωτερικού όπως: SLANZI - KOHLER - LOMBARDINI - FBN κλπ Η μεγαλύτερη δύναμη της εταιρείας είνια η τεχνογνωσία και η φερεγγυότητα της στην αγορά που κέρδισε με την σταθερά ανοδική 47χρονη πορεία της. 

Επίσης διαθέτουμε ένα από τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία επισκευών εξοπλισμένο και επανδρωμένο από μηχανολόγους μηχανικούς με επικεφαλή τον Άρη Ντάβρη με μετεκπαίδευση στο εξοτερικό στα εργοστάσια SLANZI - LOMBARDINI Ιταλίας και άλλα. Το συνεργείο αναλαμβάνει την συντήρηση - service - επισκευή - ανακατασκευή γεωργικών μηχανημάτων με εξειδίκευση στις ηλεκτρογεννήτριες, πετρελαιοκινητήρες, ανυψωτικά καλαθοφόρα μηχανήματα, υδραυλικά συστήματα γερανών, επίσκευή ταϊστικών μηχανημάτων ιχθυοτροφείων κ.α. Τέλος το συνεργείο μας είναι εξουσιοδοτημένο στην επισκευή γεννητριών και εξωλέμβιων HONDA. 

Όνομ/νυμο Εκπροσώπου : ΑΡΗΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ

Διεύθυνση :
Λ. ΑΘΗΝΩΝ 64, ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. : 10441
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Χώρα : Greece

Τηλέφωνο : *******
E-mail : *******

Παρακαλούμε κάντε login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.


Πρέπει να έχετε κάνει login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία!Αγγελίες Εργασίας της Εταιρείας ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΤΑΒΗΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.

Υπάρχουν 1 αγγελίες εργασίας

 • Τομέας : Μηχανικός
  Ηλικία : 20-55 χρονών
  Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
  Χώρα : Greece

  Ζητείται τεχνίτης ή βοηθός τεχνίτη σε συνεργείο επισκευής πετρελαιοκινητήρων ΜΕΚ, γεννητριών, βενζινοκινητήρων και λοιπόν μηχανημάτων με προϋπηρεσία. Μόνιμη εργασία, με ασφάλιση, για άμεση πρόσληψη....

  Δείτε

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook