Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

Προβολή Εταιρείας

Contax International

Η εταιρία μας  Contax International, , η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, αναζητά άτομα με σκοπό να επανδρώσει το τηλεφωνικό της κέντρο. Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή. Παρέχουμε πληθώρα υπηρεσιών, οι οποίες έχουν σκοπό την ευχαρίστηση και την διευκόλυνση των πελατών μας.

   Χρειαζόμαστε άτομα δραστήρια, επικοινωνιακά και με όρεξη για δουλειά. Να υπάρχουν βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή. Με ή χωρίς προϋπηρεσία.

   Προσφέρουμε σταθερό μηνιαίο μισθό με άμεση πρόσληψη και σύμβαση αορίστου χρόνου, ασφαλιστική κάλυψη, ένσημα, δώρα/επιδόματα . Αναζητάμε θέση για πλήρη ή για μερική απασχόληση για πρωινό και απογευματινό τμήμα, χωρίς ηλικιακό όριο.

   Η Contax International, επιθυμεί να είναι ευχαριστημένοι τόσο οι πελάτες της όσο και οι συνεργάτες της για αυτό και παρέχει αξιοπιστία και συνέπεια στις πληρωμές της. Δίνουμε την ευκαιρία σε κάθε συνεργάτη μας που ξεχωρίζει με το ήθος και την επίδοση του να ανέλθει επαγγελματικά αναλαμβάνοντας υψηλότερες θέσεις. Επιπροσθέτως επειδή σεβόμαστε και κατανοούμε  τους συνεργάτες μας ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό παρέχοντας  όχι μόνο μηνιαία και εβδομαδιαία bonus αλλά και ημερήσια bonus, bonus σύστασης και bonus συνέπειας.

Όνομ/νυμο Εκπροσώπου : Αναστασία Σκυλογιάννη

Διεύθυνση :
Πραξιτέλους
Τ.Κ. : 10561
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Χώρα : Greece

Τηλέφωνο : *******
E-mail : *******

Παρακαλούμε κάντε login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.


Πρέπει να έχετε κάνει login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία!Αγγελίες Εργασίας της Εταιρείας Contax International

Υπάρχουν 1 αγγελίες εργασίας

 • Τομέας : Promotion
  Ηλικία : 18-70 χρονών
  Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
  Χώρα : Greece

  Η εταιρία μας  Contax International, , η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, αναζητά άτομα με σκοπό να επανδρώσει το τηλεφωνικό της κέντρο. Στόχος μας είναι η...

  Δείτε

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook