Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

Προβολή Εταιρείας

Alexandra's Restaurant

Το εστιατόριο της «Αλεξάνδρας» βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι του Καστελλορίζου. Η επιχείρηση ανήκει και διοικείται από την οικογένεια Παπουτσή και αποτελεί κυρίως μια οικογενειακή υπόθεση. Μέσα στα λίγα χρόνια λειτουργίας της, η επιχείρηση συνεχίζει να εξελίσσεται και προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση. Το προσωπικό είναι επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια ώστε να μπορεί να παρέχει το μέγιστο των ικανοτήτων του στους επισκέπτες. Ένα από τα δυνατά σημεία της επιχείρησης αποδεικνύεται και η κουζίνα της. Η μεγάλη ποικιλία στα πιάτα κινείται στα όρια της ελληνικής κουζίνας, η οποία αναδεικνύεται με το καλύτερο τρόπο μέσα από τις ικανότητες των μαγείρων. Τα ποιοτικά υλικά και τα φρέσκα θαλασσινά, διαλεγμένα με προσοχή, ανεβάζουν την ποιότητα στις γεύσεις. Στα μεγάλα ατού του μαγαζιού προστίθενται το ευχάριστο περιβάλλον και η υπέροχη θέα που κοιτάει στο κεντρικό λιμάνι του Καστελλορίζου, με τη θάλασσα να σκάει ακριβώς δίπλα στα μπροστινά τραπέζια του εστιατορίου. Με αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, μαεστρία στο ψήσιμο και ευχάριστο περιβάλλον έχει συγκροτηθεί η επιχείρηση «Αλεξάνδρας» συνδυάζοντας παράλληλα τις προσιτές τιμές. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα θαλασσινά και τα παραδοσιακά πιάτα της ημέρας.

Όνομ/νυμο Εκπροσώπου : Αγγελος Κούλλαρος

Διεύθυνση :
Καστελλόριζο
Τ.Κ. : 85111
Νομός : ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Χώρα : Greece

Τηλέφωνο : *******
E-mail : *******

Παρακαλούμε κάντε login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.


Πρέπει να έχετε κάνει login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία!Αγγελίες Εργασίας της Εταιρείας Alexandra's Restaurant

Υπάρχουν 0 αγγελίες εργασίας

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook