Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook.

Powered By Εργασία.gr

Προβολή Εταιρείας

White Hellenic Premium Mattresses

Στη White Hellenic Premium Mattresses δεν παράγουμε συνηθισμένα προϊόντα ύπνου. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, από έμπειρους τεχνίτες γεμάτους γνώση, επιδεξιότητα και αγάπη για την παράδοση, δημιουργεί πολυτελή στρώματα ανώτατης ποιότητας, που αναβαθμίζουν τον ύπνο σε μια μεταμορφωτική εμπειρία. Δημιουργούμε μια νέα πραγματικότητα ύπνου, που ξεχωρίζει με τα μάτια κλειστά ? κυριολεκτικά.

 

Αυτό που μας παρακινεί στη δουλειά μας είναι ο άνθρωπος
και η αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής του εμπειρίας, ειδικότερα στα πλαίσια της τοπικής κοινωνίας μας. Γνωρίζουμε πως όταν εργαζόμαστε με πάθος, η δική μας τέχνη βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ύπνου του συνόλου. Και καλύτερη ποιότητα ύπνου για όλους σημαίνει καλύτερη ζωή για όλους.

 

Όνομ/νυμο Εκπροσώπου : Δημήτρης Λιζάρδος

Διεύθυνση :
Ρόδου-Λίνδου 233
Τ.Κ. : 85100
Νομός : ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Χώρα : Greece

Τηλέφωνο : *******
E-mail : *******

Παρακαλούμε κάντε login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.


Πρέπει να έχετε κάνει login ως υποψήφιος εργαζόμενος για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία!Αγγελίες Εργασίας της Εταιρείας White Hellenic Premium Mattresses

Υπάρχουν 1 αγγελίες εργασίας

 • Τομέας : Δημόσιες Σχέσεις
  Ηλικία : 18-70 χρονών
  Νομός : ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  Χώρα : Greece

  Η στρωματοποιια White Hellenic Premium Mattresses (Ελληνικά Στρώματα ΙΚΕ) στα πλαίσια της ανάπτυξης της αναζητά άτομο με γνώσεις για τη στελέχωση της θέσης "Διαχείρηση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης/ Social Media Management". Επικοινωνία:...

  Δείτε

Εργασία.gr

Τι θα βρείτε στο εργασία.gr

Αν ψάχνετε για εργασία, καταχωρήστε άμεσα και εύκολα το βιογραφικό σας και βρείτε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει.

Αν είσαστε εργοδότης και ψάχνετε προσωπικό, αναρτήστε την αγγελία θέσης εργασίας και βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο μέσα από 15.000 και πλέον διαθέσιμα βιογραφικά.

Facebook